Tako so ZDA reagirale na Dončićevo virtuozno predstavo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Peta tekma serije med Mavericks in Clippers je razkrila, kako poseben igralec je Luka Dončić.
Oglej si celoten članek

Še petič se je v seriji med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers zgodilo, da je zmagala gostujoča ekipa. Gonilna sila za slavje (100:105) Teksačanov je bil še enkrat več Luka Dončić z 42 točkami, 14 asistencami in osmimi skoki.

Javnost je z občudovanjem spremljala, kako je 22-letni Slovenec trpinčil domače, na čelu z dekoriranima branilcema - Kawhijem Leonardom in Paulom Georgem. Še dodatno komponento je vsemu skupaj dalo dejstvo, da ima Dončić težave z živcem v vratu.

Foto Razkrita skrivna zmagovalna taktika Dallasa!

"Luka zgleda kot LeBron na vrhuncu kariere v igri proti petošolcem. Ponižujoče za Leonarda in Georga," je bil eden od "čivkov", ki so povzeli dogajanje na parketu Staples Centra.

"Luka bo obraz naše lige, ko bosta LeBron James in Stephen Curry odšla," se je glasila ena od napovedi, ki bi bila še pred dvema letoma sprejeta s posmehom.

NBA končnica Na koncu drama, Luka s fenomenalno predstavo do zmage in vodstva s 3:2

Različni uporabniki družbenih omrežij so se pozabavali še z iskanjem načinov, da Clippers zaustavijo Slovenca. Številni so namigovali, da jim ostane le še grobost. 

"Luka Dončić je dober v košarki," pa se je glasil zapis enega od uporabnikov Twitterja. Da, res je ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:05 3. Junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem p0 zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.