Šport > Košarka
14999 ogledov

Tako so ZDA reagirale na Dončićevo virtuozno predstavo

Luka Dončić Clippers Mavs Profimedia
Peta tekma serije med Mavericks in Clippers je razkrila, kako poseben igralec je Luka Dončić.

Še petič se je v seriji med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers zgodilo, da je zmagala gostujoča ekipa. Gonilna sila za slavje (100:105) Teksačanov je bil še enkrat več Luka Dončić z 42 točkami, 14 asistencami in osmimi skoki.

Javnost je z občudovanjem spremljala, kako je 22-letni Slovenec trpinčil domače, na čelu z dekoriranima branilcema - Kawhijem Leonardom in Paulom Georgem. Še dodatno komponento je vsemu skupaj dalo dejstvo, da ima Dončić težave z živcem v vratu.

Tim Hardaway Jr. Luka Dončić Clippers Mavs Foto Šport Razkrita skrivna zmagovalna taktika Dallasa!

"Luka zgleda kot LeBron na vrhuncu kariere v igri proti petošolcem. Ponižujoče za Leonarda in Georga," je bil eden od "čivkov", ki so povzeli dogajanje na parketu Staples Centra.

"Luka bo obraz naše lige, ko bosta LeBron James in Stephen Curry odšla," se je glasila ena od napovedi, ki bi bila še pred dvema letoma sprejeta s posmehom.

Luka Dončić Mavs NBA končnica Šport Na koncu drama, Luka s fenomenalno predstavo do zmage in vodstva s 3:2

Različni uporabniki družbenih omrežij so se pozabavali še z iskanjem načinov, da Clippers zaustavijo Slovenca. Številni so namigovali, da jim ostane le še grobost. 

"Luka Dončić je dober v košarki," pa se je glasil zapis enega od uporabnikov Twitterja. Da, res je ...

 
Komentarjev 1
  • Rita_Lawson 14:05 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem p0 zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦