Šport > Košarka
2794 ogledov

Razkrita skrivna zmagovalna taktika Dallasa!

Kawhi Leonard Luka Dončić Clippers Mavs Profimedia
Peta tekma serije med Clippers in Mavericks je postregla z zanimivimi situacijami.

Dallas je še tretjič zmagal v Staples Centru (100:105) in tako nadaljeval niz uspehov gostujočih ekip v seriji proti LA Clippers. Še enkrat več je bil ključna figura Luka Dončić. Dosegel je 42 točk in pri tem podelil še 14 asistenc.

Luka Dončić Mavs NBA končnica Šport Na koncu drama, Luka s fenomenalno predstavo do zmage in vodstva s 3:2

Mavericks so na srečanju zadeli 37 metov iz igre. Dončić jih je zadel 17. Slovenec je torej, skupaj s podajami, "ustvaril" kar 31 od sedemintridesetih natančnih metov Dallasa.

Pri četi Ricka Carlisla je dvomestno število točk poleg Dončića presegel le še Tim Hardaway Jr. Tako so po tekmi internet preplavile številne šale na račun Lukinega velemojstrstva in skromnega prispevka ostalih.

Ena bolj posrečenih šal se je nanašala na taktiko Dallasa. Na taktični tabli je bila zapisana usmeritev Mavs. "Podajte Luki," se je glasil glavni in praktično edini napotek igralcem iz teksaške metropole. Zraven je bilo pripisano le še: "Ko je (Luka, op. a.) na klopi, poskušajte ne zapraviti vodstva za 20 točk."

pass to Luka whiteboard | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Philadelphia 76ers Washington Wizards NBA Šport Še tri moštva odšla na dopust

Naslednje, morda že odločilno srečanje med Mavs in Clippers bo odigrano v petek zvečer po srednjeevropskem času v Teksasu. Morebitna sedma tekma bo v nedeljo v Los Angelesu.

Komentarjev 1
  • Rita_Lawson 14:07 03.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem p0 zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice