Takšen dan je za navijači Olimpije

Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Anže Petkovšek Olimpija Foto: Anže Petkovšek Olimpija Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak Foto: Anže Petkovšek Olimpija, prvak
Navijači Olimpije so po letu premora znova prišli do državnega naslova.
Oglej si celoten članek

Za navijači Olimpije je naporen dan in dolga noč. Na tekmi v Domžalah je dolgo kazalo na remi s katerim bi Olimpija postala prvak, nato pa so Domžalčani povedli z zadetkom Lovra Bizjaka. A po dosojeni enajstmetrovki je deset minut pred koncem rednega dela izid izenačil Mariborčan v dresu ljubljanskega kluba Rok Kronaveter. Kasneje je četa Igorja Bišćana brez večjih težav ohranila neodločen izid.

Odzivi "Jaz bi dres od tistega sodnika"

Najbolj goreči ljubljanski navijači so se že pred zadnjim sodnikovim žvižgom spustili s tribun domžalskega stadiona ob travnato površino in za precej časa prekinili dvoboj. Ko so se strasti tudi po posredovanju nogometašev Olimpije nekoliko umirile, se je dvoboj nadaljeval, po zadnjem pisku Damirja Skomine pa so se privrženci Olimpije po pričakovanjih vsuli na zelenico in začeli slaviti novo lovoriko.

Po preobratu Olimpija z enajstmetrovko do državnega naslova

Zmaji imajo sicer priložnost osvojiti dvojno krono, čaka jih še finale pokala, kjer bo njihov nasprotnik Aluminij.

Dogodke pred, med in po tekmi v Domžalah si oglejte v fotogaleriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.