Takšna je poškodba, ki jo je utrpel kolesarski zvezdnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Znameniti sprinter v padcu utrpel poškodbo vratne hrbtenice.
Oglej si celoten članek

Francoski kolesar Nacer Bouhanni je v ponedeljkovi drugi etapi dirke po Turčiji hudo padel in je utrpel zlom prvega vratnega vretenca. Kot je sporočila njegova ekipa Arkea Samsic, je 31-letni specialist za sprint prejel oskrbo v bolnišnici v Izmirju. Zmagovalca več etap na španski pentlji Vuelti in dirki po Italiji Giru bodo skušali odpeljati v Francijo na nadaljnje zdravljenje.

V dramatičnem videu, objavljenem na Twitterju, je viden moški, ki hodi po cestišču s hrbtom proti prihajajočemu pelotonu. Gledalci na pločniku prestrašeno kričijo nanj, preden še en navijač v živo rumenem oblačilu skuša moškega potegniti s ceste.

Zvezdnik v bolnici Navijač zakrivil grozljivo nesrečo, dva kolesarja končala v bolnici (video)

Vendar je bilo prepozno in Mirco Maestri (Eolo-Kometa), ki je zapeljal med oba pešca, je prvi trčil v njiju in oba podrl na tla. Za njim so padli Bouhanni, moštveni kolega Kevin Ledanois in Manuel Penalver (Burgos-BH), ki je utrpel zlom komolca ter so mu morali pomagati z operativnim posegom.

Slovencev na dirki ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.