Šport > Kolesarstvo
11274 ogledov

Navijač zakrivil grozljivo nesrečo, dva kolesarja končala v bolnici (video)

Dirka po Turčiji Profimedia
Gledalec je zakrivil padec na dirki po Turčiji.

Na kolesarski dirki po Turčiji je prišlo do skupinskega padca, ki ga je zakrivil gledalec. Ta je s hrbtom obrnjen zaprl pot kolesarjem, gledalci na pločniku so ga sicer poskušali opozoriti in tudi potegniti s ceste, a to so storili prepozno, tako da je prišlo do trka.

Mirco Maestri se neprevidnemu gledalcu ter človeku, ki ga je poizkušal potegniti s ceste, ni več uspel ogniti, zrušil je oba, obenem pa so v ozadju nato v njih trčili še Nacer Bouhanni, Kevin Ledanois ter Manuel Penalver.

Izmed štirih kolesarjev, ki so bili udeleženi v padec, sta dva lahko nadaljevala z dirko, dva pa sta morala v bolnišnico. Penalver si je zlomil komolec in ga bodo morali operirati, v bolnišnico pa so odpeljali tudi enega najboljših sprinterjev sveta, kontroverznega Bouhannija. Njegova ekipa Arkea-Samsic še ni sporočila, kakšne so njegove poškodbe.

Nacer Bouhanni Sprinter Šport Takšna je poškodba, ki jo je utrpel kolesarski zvezdnik

Druga etapa je bila sicer zelo kaotična, v njenem zaključku pa je padel tudi sloviti Kolumbijec Nairo Quintana, glavni favorit za skupno zmago. Avstralski sprinter Caleb Ewan pa je imel ob sprintu nenadne tehnične težave, tako da se je na koncu svoje druge zmage v sezoni veselil njegov rojak Kaden Groves, sicer moštveni kolega Luke Mezgeca pri ekipi BikeExchange-Jayco. Slovencev na dirki ni.

 
Komentarjev 6
  • Pepe007 14:19 12.april 2022.

    Šibka organizacija. Človek je lahko tudi gluh ...

  • Patricia_Collier 11:53 12.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • PaPajapopi 11:15 12.april 2022.

    Ne vem, zakaj predhodnica na motorjih ni tega preprečila ? Ali sta tam samo za okras ?

Sorodne novice