Takšna norišnica je bila danes zjutraj na Brniku

Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul.
Z brniškega letališča je danes zjutraj in dopoldne proti Turčiji poletelo 9 čarter letal s slovenskimi navijači.
Oglej si celoten članek

Letališče Jožeta Pučnika so danes zjutraj okupirali slovenski navijači, ki so se po gladki zmagi naših košarkarjev odločili, da gredo fante v živo podpreti v Carigrad. Vzdušje je bilo že na Brniku noro, kakšno bo šele v dvorani, ko se bo začela tekma. Srbi se nam kar malce smilijo.

Pred finalom Pred finalom s Slovenci: "Krvavimo za Srbijo!"

Samo danes je v Carigrad z letali odšlo več kot 1500 navijačev.

Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. "Ko pridejo na letališče, se z avtobusi odpravijo proti Istanbulu, nekateri tudi na ogled mesta, večina pa takoj na navijaško druženje, ustvariti dobro vzdušje pred tekmo. Nato imajo še prevoz do dvorane, kjer nas čaka vrhunec dneva - tekma za zlato medaljo oz. naslov evropskega prvaka," pojasnjuje Peter Majerle s Kompasa.

Magazin To so lepotičke, ki jih ljubijo naši košarkarji

Foto: Anže Petkovšek Odhod navijačev na EP v Istanbul. dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:32 17. September 2017.

    Ko bi bila Slovenija vedno tako enotna in bi znala (za)dihati tudi za narodov blagor. Sicer pa vsem želim veliko …

  • 14:08 17. September 2017.

    Vsem obilo špornih užitkov in srečno pot domov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.