Takšno je stanje nogometašev Gorice

Foto: Anže Petkovšek UKC Ljubljana
Slovenski prvoligaš je delil podrobnosti zdravstvenega stanja Grege Sorčana in Žige Lipuščka.
Oglej si celoten članek

Nogometaša Gorice sta se poškodovala v zaključku prvega polčasa tekme Prve Lige TS v Stožicah, kjer sta v silovitem trčenju, v katerega je bil vpleten še branilec Olimpije Macky Bagnack, utrpela pretres možganov.

Prva Liga TS Dva igralca po grozljivem trku pristala v UKC

Lipušček in Sorčan sta bila na zelenici deležna takojšnje zdravniške pomoči, na pomoč pa so jima priskočili tudi iz ljubljanskega tabora, za kar se jim v Gorici iskreno zahvaljujejo. Državni pravki so se nato izkazali s še eno lepo gesto, saj so na družbenih omrežjih obema zaželeli čim hitrejše okrevanje.

O zdravstvenem stanju obeh igralcev je za uradno spletno stran nogometnega kluba ND Gorica spregovoril trener Miran Srebrnič: "Ob prihodu v bolnišnico sta opravila številne raziskave in preglede. Čez noč sta ostala na opazovanju v Ljubljani, saj sta utrpela pretres možganov. Udarce v glavo je potrebno resno jemati, kajti zdravje je na prvem mestu. Zdravniki so ugotovili, da z njima ni nič hujšega, zato se bosta danes lahko vrnila domov. Gre za dva igralca, za katera lahko rečem, da sta bila v najboljši formi, in upam, da se bosta čim prej vrnila na nogometne zelenice. V nasprotnem primeru bomo poiskali druge rešitve, zato pa vsi fantje trenirajo in so del moštva."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.