Takšno vilo si gradi Đoković

Foto: Epa novak đoković wimbledon Foto: Nenad Mihajlović / Ras Srbija novak đoković vila Foto: Nenad Mihajlović / Ras Srbija novak đoković vila Foto: Nenad Mihajlović / Ras Srbija novak đoković vila
Srbski teniški zvezdnik si je omislil novo hišo.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših teniških igralcev vseh časov Novak Đoković si gradi luksuzno domovanje v ob Pavlovačkem jezeru, kamor bo z družino - ženo Jeleno ter otrokoma Stefanom in Taro - lahko pobegnil od mestnega vrveža in užival v neokrnjeni naravi. Zakonca Đoković vseskozi podrobno spremljata gradnjo prestižnega objekta, še posebej Jelena, ki je v neprestanem stiku z arhitekti in notranjimi opremljevalci.

Tako Đoković kot njegova boljša polovica sta velika ljubitelja narave, zato proste trenutke vselej izkoristita za obisk gozda, morja ali jezera, rada pa se podata tudi v gore. Družina bo v novem domovanju, katerega gradnja še ni končana, našla zatočišče pred mediji in navijači, v razkošju vile pa bodo ob priložnostih lahko uživali tudi drugi člani njune družine. Pobudnik projekta je bil Noletov oče Srđan Đoković.

Srbski tenisač je z nedavno zmago na Wimbledonu, četrto na sveti travi (2011, 2014, 2015, 2018) in 13. na turnirjih za grand slam, zaslužil kar tri milijone dolarjev, skupno pa je s turnirji v karieri zaslužil že 114,136,035 ameriških zelencev.

Veselje Srba Đokovićevo slavje v Wimbledonu

Gre za enega tržno najzanimivejših srbskih športnikov, o čemer pričajo tudi donosne pogodbe s pokrovitelji, ki mu letno prinesejo več kot 20 milijonov dolarjev.

Đoković je marca letos kupil luksuzno stanovanje v središču Beograda, za katerega je odštel 675.000 dolarjev. V lasti ima še stanovanji v New Yorku in Miamiju, večino svojega časa pa preživi v vili v Monte Carlu, kjer sicer živi in trenira.

Čustveno Stefan prvič v živo gledal očeta Novaka Đokovića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.