Te novice si je Luka Dončić še najmanj želel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mavericks so brez njega v ekipi izgubili pet od šestih dvobojev.
Oglej si celoten članek

Nemški košarkar Maxi Kleber bo moral dlje časa počivati zaradi strgane desne stegenske mišice, poroča ESPN. Tridesetletnik iz Würzburga je soigralec slovenskega asa Luke Dončića pri Dallas Mavericks, velja pa za obrambnega specialista.

Nemškega krilnega centra čaka daljši premor, ta pa bi lahko trajal tudi več mesecev. Pri Dallasu se zato še odločajo o nadaljnjih korakih zdravljenja, piše ESPN.

Priznali napako NBA priznala, da je oškodovala Luko. Tako bo popravila napako

Kleber je letos podpisal 33 milijonov dolarjev vredno triletno pogodbo z Mavericks, je pa eden ključnih obrambnih igralcev franšize iz Teksasa. V tej sezoni je v 25,7 minute na tekmo v povprečju dosegal 6,2 točke in 3,5 skoka.

Foto: Profimedia Luka Dončić Maxi Kleber

Dallas je izgubil pet od šestih obračunov v tej sezoni brez Nemca v ekipi, z razmerjem zmag in porazov 14-14 pa je trenutno na devetem mestu zahodne konference.

Lani so Dončić in soigralci v končnici igrali v finalu zahodne konference in izgubili proti kasnejšim prvakom Golden State Warriors.

Kakšen vodja je to? Navijači nezadovoljni z Lukovo potezo, tega od njega niso pričakovali

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:35 15. December 2022.

    Nima veze. Mavericksi so brez Luke čisto podpovprečen klub. Slaba novica za njih je edino poškodba njega. Vsi ostali so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.