Tenisač v trenutku nerazsodnosti poškodoval sodnika

Foto: Print Screen mmoh
Ameriškega tenisača bržkone čakajo hude sankcije.
Oglej si celoten članek

Incident se je zgodil v drugem krogu teniškega turnirja serije challenger v Charlottesvillu. 21-letni ameriški tenisač Michael Mmoh je zaostajal s 3:6, 1:4 proti Darianu Kingu z Barbadosa.

Pisala se je šesta igra drugega niza, izid pa je bil poravnan na 40:40. King je prišel k mreži in uspešno odigral smash, kar je nasprotnika tako razjezilo, da je lopar zalučal v linijskega sodnika. Tega ni storil nalašč, vendar bi se moral zavedati, da je ima met lopar v predel za igrišče lahko resne posledice.

Uboga žena Ne boste verjeli, kaj je Nadal počel dva dni po poroki

Televizijske kamere udarca niso zabeležile, a moral je biti precej silovit, saj je linijski sodnik obležal na tleh. Za zdaj ni jasno, kako hude so njegove poškodbe, 21-letnik, ki se je ob pogledu na posledice nespametnega dejanja le držal za glavo, pa bo naslednje dni preživel v pričakovanju hude kazni s strani pristojnih organov.

Zanimivo je, da bil King pred nekaj leti na istem igrišču diskvalificiran zaradi podobnega dejanja.

Sosedska klofuta Slovenija zahteva opravičilo po ponižanju Bedeneta na Dunaju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.