Šport
2301 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je Nadal počel dva dni po poroki

rafael nadal Reševalni pas/Twitter
Eden najboljših tenisačev vseh časov je pravi profesionalec.

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je pred desetimi dnevi skoči v zakonski jarem z dolgoletno spremljevalko Mario Francesco Parello. Večno zvestobo si je parček, ki je pred tem prijateljeval kar 15 let, objubil v utrdbi La Fortaleza na Majorki, rodnem otoku španskega tenisača, kjer živi še danes.

Med 350 svati so bila številna znana imena, kot je denimo španski kralj Juan Carlos I, nekdanji prvi igralec sveta in Nadalov trener Carlos Moya, kolegi s teniških igišč David Ferrer, Juan Monaco, Feliciano Lopez in Fernando Ferdasco, sloviti nogometni vratar Iker Casillas, košarkar Pau Gasol, pevec Enrique Iglesias in številni drugi.

Pričakovalo se je, da bosta mladoporočena, ki medijem nista dovoila vstopa na poroko, gostje pa so morali mobilne telefone pustiti na vhodu, privošila medene tedne, a je bil Nadal že pet dni po poroki v Kazahstanu, kjer je odigral ekshibicijski obračun z Novakom Đokovićem.

Iz Kazahstana je poletel naravnost v Pariz, kjer se bo udeležil zadnjega mastersa v letu 2019 in predzadnjega turnirja sezone pred velikim finalom ATP Finals v Londonu.

Kot je pojasnil na tiskovni konferenci v Parizu, sta si čas za skupne trenutke privoščila pred poroko, ko je Španec okreval po lažji poškodbi zapestja. Do konca sezone bo tenis spet na prvem mestu, nato pa bosta nadoknadila zamujeno.

"V Kazahstanu sem odigral ekshibicijo za mojo dobrodelno fundacijo. Novak je prišel v Kazahstan in se mi pridružil. Ne morem se mu dovolj zahvaliti," je povedal Nadal in razkril, kako je proslavil svoj zakonski stan. "V nedeljo sem bil prost. V ponedeljek in torek trening. V sredo sem letel v Kazahstan. Poznov četrtek sem prispel v Pariz," je pojasnil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Work in progress! Continúa el trabajo... 💪🏻🎾 #vamos

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

In kaj je na to poreče žena, ki mu že vrsto let stoji ob strani in ga spremlja skoraj na vsakem turnirju? "Med sezono sem si privoščil odmor, tako sva se tudi dogovorila. Nisva šla na medene tedne, saj delam tisto, kar moram. V svetu profesionalnega tenisa je treba določiti prioritete. Privoščila sva si oddih pred poroko, zdaj je čas, da se vrnem," je pojasnil Nadal.

Na vprašanje, ali se je njegovo življenje kakorkoli spremenilo, je 33-letnik odvrnil: "Skupaj sva že 15 let, tako da ni prav nič drugače. Življenje gre naprej. Vesel sem, da sem nazaj na Touru."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.