Magazin > Film & Glasba & TV
261 ogledov

Pa smo dočakali nadaljevanje filmskega hita!

zombiland
1/8
Oskarja vredna ekipa v deželi zombijev!

Pred desetimi leti so se štirje neznanci srečali na cesti in kmalu postali nerazdružljivi. V svetu, ki mu vladajo zombiji, so Tallahasse (za oskarja nominirani Woody Harrelson), Columbus (za oskarja nominirani Jesse Eisenberg) ter sestri Little Rock (za oskarja nominirana Abigail Breslin) in Wichita (dobitnica oskarja Emma Stone) ustvarili svojo malo disfunkcionalno družino in z združenimi močmi kljubovali nemogočim okoliščinam tako, da so se strogo držali kar 73 pravil za preživetje. Veliko teže pa so oboževalci filma preživeli deset let čakanja na nadaljevanje filmske uspešnice iz leta 2009 Dobrodošli v deželo zombijev (Zombieland). Ampak vredno je bilo potrpeti. Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap) bo pri nas od 17. oktobra, in da bo čakanje manj zoprno, vam ob tej priložnosti predstavljamo končni napovednik.


Deset let potem, ko so se na svetu pojavili zombiji, so slednji za našo priljubljeno ekipo zdaj najmanjša težava. Ubijanje zombijev bosta tokrat spremljali tudi zgodba o odraščanju in peščica družinskih težav in zdrah. Novi dom prikupne skupinice ni nič več in nič manj kot Bela hiša, kar pa niti približno ne pomeni, da tu živijo v družinski idili.  Najmlajša članica družine, Little Rock, spozna hipija, ki rad kadi travo, in z njim pobegne daleč od skupine. Preostali se zato podajo na reševalno misijo. Nove družinske zaplete pa dodatno otežijo nekateri novi člani. Columbusa spozna zoprno Madison (Zoey Deutch), Tallahassee naleti na očarljivo Nevado (Rosario Dawson), za še večjo dozo humorja pa poskrbita tudi Berkeley (Avan Jogia) in Luke Wilson v vlogi nekakšnega Tallahasseejevega dvojnika. Kot da eden ni dovolj. Ampak humor na srečo ne ubija.

Medtem ko se med njimi stopnjujejo nesoglasja, pa so zombiji vse nevarnejši. Sčasoma so se razvili in zdaj so še močnejši in hitrejši. Bo naši nenavadni ekipi tudi tokrat uspelo premagati tako zombije kot medsebojne spore?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.