Teroristi želeli raznesti stadion v Hannovru

Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru Foto: EPA Odpoved tekme pri Hannovru
Skupina teroristov je v torek načrtovala napad med reprezentančno tekmo Nemčije in Nizozemske.
Oglej si celoten članek

Teroristi so na stadionu v Hannovru želeli sprožiti nekaj eksplozivnih sredstev, celotno zadevo pa naj bi vodja napada, ki je nameraval biti med gledalci, posnel na kamero. Svojo smrtonosno pošiljko so na stadion želeli prepreljati v vozilu za prvo pomoč. Pred eksplozijami na stadionu naj bi aktivirali tudi bombo v samem mestu, kasneje pa tudi na železniški postaji.

Pri Bildu so zapisali, da je takšen načrt zapisan v tajnem dokumentu, ki ga je prejel nemški minister za notranje zadeve Thomas de Maizière. Ta je dokument prejel s strani tujih obveščevalnih služb. Prijateljska tekma je bila v torek odpovedana, na stadionu pa eksplozivnih sredstev niso našli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:51 19. November 2015.

    Vprašanje je samo katero! Katera je ta nesnaga,vse bolj kaže na velike države katere želijo narediti kaos!

  • 10:51 19. November 2015.

    Moje gledanje na vse to je pač takšno,da so obveščevalne agencije tole izvedle s pomočjo muslimanov ali pa še to …

  • 10:48 19. November 2015.

    Včeraj sem o tem kar je spodaj prilepljeno objavil na 24kur in dobil ogromno minusov,kot,da tole ni res.Administrator mi ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.