Šport > Nogomet
34 ogledov

Teroristi želeli raznesti stadion v Hannovru

Odpoved tekme pri Hannovru
1/12
EPA
Skupina teroristov je v torek načrtovala napad med reprezentančno tekmo Nemčije in Nizozemske.

Teroristi so na stadionu v Hannovru želeli sprožiti nekaj eksplozivnih sredstev, celotno zadevo pa naj bi vodja napada, ki je nameraval biti med gledalci, posnel na kamero. Svojo smrtonosno pošiljko so na stadion želeli prepreljati v vozilu za prvo pomoč. Pred eksplozijami na stadionu naj bi aktivirali tudi bombo v samem mestu, kasneje pa tudi na železniški postaji.

Pri Bildu so zapisali, da je takšen načrt zapisan v tajnem dokumentu, ki ga je prejel nemški minister za notranje zadeve Thomas de Maizière. Ta je dokument prejel s strani tujih obveščevalnih služb. Prijateljska tekma je bila v torek odpovedana, na stadionu pa eksplozivnih sredstev niso našli.

Komentarjev 6
  • Presvetli 10:51 19.november 2015.

    Vprašanje je samo katero! Katera je ta nesnaga,vse bolj kaže na velike države katere želijo narediti kaos!

  • Presvetli 10:51 19.november 2015.

    Moje gledanje na vse to je pač takšno,da so obveščevalne agencije tole izvedle s pomočjo muslimanov ali pa še to ne,da so izvedli sami in inscinirali te samomorilce in priložili ukradene ali ponarejene dokumente.To pa še vedno ne spremeni ...prikaži več mojega stalipšča ,da sem proti migrantom!

  • Presvetli 10:48 19.november 2015.

    Včeraj sem o tem kar je spodaj prilepljeno objavil na 24kur in dobil ogromno minusov,kot,da tole ni res.Administrator mi ni dovolil prilepiti linka.Sedaj ga bom še enkrat tukaj! Iz tega članka si lahko razlagamo marsikaj,naši o tem ne poročajo.Včeraj je ...prikaži več bilo objavljeno v kuriru in sedaj na tem portalu se pravi le ni za lase privlečeno!http://novi.ba/clanak/42005/objavili-su-moju-fotografiju-kao-da-sam-terorista-iz-pariza