Tina Maze še vedno v vrhunski formi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenska zvezdnica uživa na morju v družbi najbližjih.
Oglej si celoten članek

Nekdanja smučarska šampionka Tina Maze se, kot še veliko Slovencev, v teh dneh mudi na morski obali. Med druženjem z družino pa najde čas tudi za svoje sledilce.

Pred dnevi je na družbenem omrežju objavila tipično "dopustniško" fotografijo, na kateri jo je moč videti med vpijanjem sončnih žarkov in morskih vonjav.

Še težje bo Belemu cirkusu se ne piše nič dobrega

Nekaj dni kasneje je objavila novo fotografijo, tokrat skupaj s hčerko Anouk. Podoba je požela že skoraj 15.000 všečkov.

"O moja mala deklica ... Kako hitro rasteš," je ob fotografiji zapisala Mazejeva med podoživljanjem močnih občutkov, znanim vsem ljubečim staršem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:38 18. Avgust 2021.

    T.M Me ni nikoli zanimala in z ničemer pripričala. Našla je svoj talent, bila je vstrajna in to dobro vnovčila. …

  • 18:28 18. Avgust 2021.

    Oh ja, merila o lepoti in dobrem izgledu so pač različna. Tole je primerek hitro propadle in zg.... babe. Za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.