Šport > Zimski športi
5173 ogledov

Tina Maze še vedno v vrhunski formi

Tina Maze Instagram
Slovenska zvezdnica uživa na morju v družbi najbližjih.

Nekdanja smučarska šampionka Tina Maze se, kot še veliko Slovencev, v teh dneh mudi na morski obali. Med druženjem z družino pa najde čas tudi za svoje sledilce.

Pred dnevi je na družbenem omrežju objavila tipično "dopustniško" fotografijo, na kateri jo je moč videti med vpijanjem sončnih žarkov in morskih vonjav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

svetovni pokal Kranjska Gora Podkoren Vitranc slalom alpsko smučanje Še težje bo Šport Belemu cirkusu se ne piše nič dobrega

Nekaj dni kasneje je objavila novo fotografijo, tokrat skupaj s hčerko Anouk. Podoba je požela že skoraj 15.000 všečkov.

"O moja mala deklica ... Kako hitro rasteš," je ob fotografiji zapisala Mazejeva med podoživljanjem močnih občutkov, znanim vsem ljubečim staršem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Komentarjev 2
  • Ender3 19:38 18.avgust 2021.

    T.M Me ni nikoli zanimala in z ničemer pripričala. Našla je svoj talent, bila je vstrajna in to dobro vnovčila. Jaz osebno nimam nič od nje in me ne zanima. Slava pride in odide, ohranja pa se jo zgolj, s samopromocijo. 😎

  • radovednica 18:28 18.avgust 2021.

    Oh ja, merila o lepoti in dobrem izgledu so pač različna. Tole je primerek hitro propadle in zg.... babe. Za tistega starčka makaronarja s postrani nosom je pač mnogo, mnogo predobra!