Magazin > VIP
63617 ogledov

Kako velika je že hči Tine Maze!

tina maze Instagram
Tina Maze je delila še en posnetek počitnic.

Kako hitro teče čas, naša najuspešnejša smučarka vseh časov, Tina Maze, opazi tudi na svoji hčerki Anouk. "Oh, moja mala deklica. Kako hitro rasteš," je Tina zapisala ob posnetku s hčerko, ki se je rodila februarja 2018.

Tina in Andrea Massi svoje male družine ne izpostavljata javnosti in o njej nerada govorita. Je pa Tina za oddajo Preverjeno lani naredila izjemo. "Moja zgodba je bila precej ... Ne bi se Anouk rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov, ki sem izjemno hvaležna in se jih tudi prav lepo pozdravljam. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame z Matjažem Tureljem na čelu in ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Je bilo kar precej stvari za rešit, preden se je Anouk rodila," je iskreno priznala Mazejeva, ki skupaj s partnerjem izjemno uživa v starševstvu. 

"Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, ker imam nekaj prijateljev. ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam, Pogrešal sem jo kar nekaj časa," pa je o starševstvu povedal ponosni očka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Komentarjev 1
  • sajnires 10:05 18.avgust 2021.

    c.r. raztoraš s članki....