Tina vabi v nemščini: "Pridite v Slovenijo"

Kraljica belih strmin Tina Maze v novem oglasu za I feel Slovenia v nemščini vabi na obisk deželice na sončni strani Alp.
Oglej si celoten članek

Najboljša slovenska smučarka je reklamni spot v Piranu in Sečovljah snemala oktobra, v oglasu za germanski trg pa se Tina Maze, ki gledalce nagovori tudi v nemščini, zabava v sečoveljskih solinah, kjer je tako kot po največjih zmagah v karieri delala premete, ki so postali njen zaščitni znak.

"Pridite v Slovenijo," nemško govoreče turiste nagovori Mazejeva. Črnjanka, ena najbolj prepoznavnih Slovenk v tujini, za konec obišče tudi Piran.

"Zelena, aktivna in zdravstveno ozaveščena Slovenija"

Verjamemo, da bodo Nemci, Avstrijci in vsi ostali zdaj še z večjim veseljem obiskali Slovenijo. Lepa dekleta niso nikoli slaba reklama.

"Naj vas Tina Maze pospremi na sprehod po zeleni, aktivni in zdravstveno ozaveščeni Sloveniji," je moč slišati v spotu Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, piše MMC RTV SLO. 

"Pridite!"

"Slovenija je zelena dežela, ki vas vabi, da poskrbite za svoje zdravje z rekreacijo. Slovenija je zelena dežela z edinstveno, neokrnjeno naravo, ki navdihuje mnoge slovenske športnike, da dosegajo vrhunskost. Ena izmed njih je Tina Maze. Edinstvene Sečovlje, slikovit Piran, Ljubljana, ki živi z impresivno Plečnikovo arhitekturo, očarljiv Bled in številni kraji, ki vas vabijo k sprostitvi – pridite!" pravi opis videoposnetka.

Za podobo Črnjanke je poskrbel priznani modni oblikovalec Alan Hranitelj, videospot pa je režirala Jasna Hribernik. Oglas bodo lahko videli gledalci nemških televizij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:09 9. November 2013.

    Nikar ne hodite v slovenijo zagotovo vas obdavčjo ker ste nas obiskali.

  • 09:33 9. November 2013.

    Ajoj, Groza.

  • 08:19 9. November 2013.

    Hahahaha a bol bednega spota ni bilo mogoče naredit. Dejte mi 60000 za stanovanje pa vam ga naredim za oskarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.