Šport
25 ogledov

Tina vabi v nemščini: "Pridite v Slovenijo"

Maze I feel Slovenia oglas reklama letališče letalo Youtube
Kraljica belih strmin Tina Maze v novem oglasu za I feel Slovenia v nemščini vabi na obisk deželice na sončni strani Alp.

Najboljša slovenska smučarka je reklamni spot v Piranu in Sečovljah snemala oktobra, v oglasu za germanski trg pa se Tina Maze, ki gledalce nagovori tudi v nemščini, zabava v sečoveljskih solinah, kjer je tako kot po največjih zmagah v karieri delala premete, ki so postali njen zaščitni znak.

"Pridite v Slovenijo," nemško govoreče turiste nagovori Mazejeva. Črnjanka, ena najbolj prepoznavnih Slovenk v tujini, za konec obišče tudi Piran.

"Zelena, aktivna in zdravstveno ozaveščena Slovenija"

Verjamemo, da bodo Nemci, Avstrijci in vsi ostali zdaj še z večjim veseljem obiskali Slovenijo. Lepa dekleta niso nikoli slaba reklama.

"Naj vas Tina Maze pospremi na sprehod po zeleni, aktivni in zdravstveno ozaveščeni Sloveniji," je moč slišati v spotu Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, piše MMC RTV SLO. 

"Pridite!"

"Slovenija je zelena dežela, ki vas vabi, da poskrbite za svoje zdravje z rekreacijo. Slovenija je zelena dežela z edinstveno, neokrnjeno naravo, ki navdihuje mnoge slovenske športnike, da dosegajo vrhunskost. Ena izmed njih je Tina Maze. Edinstvene Sečovlje, slikovit Piran, Ljubljana, ki živi z impresivno Plečnikovo arhitekturo, očarljiv Bled in številni kraji, ki vas vabijo k sprostitvi – pridite!" pravi opis videoposnetka.

Za podobo Črnjanke je poskrbel priznani modni oblikovalec Alan Hranitelj, videospot pa je režirala Jasna Hribernik. Oglas bodo lahko videli gledalci nemških televizij.

Komentarjev 3
  • Avatar čavez
    čavez 10:09 09.november 2013.

    Nikar ne hodite v slovenijo zagotovo vas obdavčjo ker ste nas obiskali.

  • Neja35 09:33 09.november 2013.

    Ajoj, Groza.

  • Jaoming 08:19 09.november 2013.

    Hahahaha a bol bednega spota ni bilo mogoče naredit. Dejte mi 60000 za stanovanje pa vam ga naredim za oskarja.