Tiziano po golu Birse slavil z maketo Balotellija

Valter Birsa je že drugič v nekaj tednih poskrbel za noro slavje legendarnega komentatorja Tiziana Crudelija, ki priimek Šempetrčana zdaj po prvotnih krčih pozna še kako dobro.
Oglej si celoten članek

Tiziano Crudeli si je pred tekmo z Udinesejem na San Siru zaželel, da mora njegov ljubljeni AC Milan "spustiti gard" in skušati spet zakorakati proti vrhu, ne le zaradi tekem v Serie A, temveč tudi zaradi prihajajočih v Evropi, kjer rdeče-črne že v torek čaka Barcelona.

"S srcem se zmaguje, fantje! Forza, forza, forza (naprej, naprej, naprej, op. a.)," se je v uvodu sobotne studijske oddaje na televiziji 7 Gold zadrl Crudeli, ki so mu ob odsotnosti poškodovanega Maria Balotellija v studiu priskrbeli maketo italijanskega napadalca.

Ko sta zmagovito v prvem polčasu kombinirala Robinho in Birsa, njuna naveza je pred tedni prinesla že premierni gol Birse, je lahko Crudeli začel z norim slavjem. Skupaj z Balotellijem je utišal navijača Interja, ki tradicionalno sedi na njegovi desni, "Borsa" in "Bersa" pa je končno postal Birsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.