Šport > Nogomet
31 ogledov

Tiziano po golu Birse slavil z maketo Balotellija

Balotelli Crudeli Birsa studio gol zadetek slavje prst na usta ustih Youtube
Valter Birsa je že drugič v nekaj tednih poskrbel za noro slavje legendarnega komentatorja Tiziana Crudelija, ki priimek Šempetrčana zdaj po prvotnih krčih pozna še kako dobro.

Tiziano Crudeli si je pred tekmo z Udinesejem na San Siru zaželel, da mora njegov ljubljeni AC Milan "spustiti gard" in skušati spet zakorakati proti vrhu, ne le zaradi tekem v Serie A, temveč tudi zaradi prihajajočih v Evropi, kjer rdeče-črne že v torek čaka Barcelona.

"S srcem se zmaguje, fantje! Forza, forza, forza (naprej, naprej, naprej, op. a.)," se je v uvodu sobotne studijske oddaje na televiziji 7 Gold zadrl Crudeli, ki so mu ob odsotnosti poškodovanega Maria Balotellija v studiu priskrbeli maketo italijanskega napadalca.

Ko sta zmagovito v prvem polčasu kombinirala Robinho in Birsa, njuna naveza je pred tedni prinesla že premierni gol Birse, je lahko Crudeli začel z norim slavjem. Skupaj z Balotellijem je utišal navijača Interja, ki tradicionalno sedi na njegovi desni, "Borsa" in "Bersa" pa je končno postal Birsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.