Šport > Nogomet
29 ogledov

Tiziano na kolenih po zmagi nad Barço

Crudeli AC Milan Barcelona osmina finala Liga prvakov komentator Youtube
Nekdo se je sredine zmage AC Milana nad Barcelono še posebno noro veselil. Saj veste kdo – naš stari znanec in legendarni komentator Tiziano Crudeli je ob zmagi svoje ekipe užival, kot že dolgo ne. Celo tako, da je ob drugem golu Sulleyja Muntarija padel na kolena, po koncu tekme pa poljubil enega od svojih največjih nasprotnikov v studiu.

Kot so zapisali na eni izmed spletnih strani, lahko ob velikih zmagah AC Milana zares uživaš šele, ko si zavrtiš posnetek Tiziana Crudelija. Nori komentator televizije 7 Gold je znan kot velik navijač rdeče-črnih, njihove zmage, poraze in tudi remije pa doživlja izjemno čustveno, zato si lahko predstavljate, kakšno je bilo vzdušje v studiu po sredini zmagi v Ligi prvakov nad Barcelono.

Crudeliju so sodelavci pred tekmo podarili velikansko sovo z dresom Milana (gre za maskoto stavne hiše, za katero je Crudeli na Otoku posnel nekaj oglasov), pred začetkom obračuna na San Siru pa ga celo zbadajo, da deluje nervozno.

Toda vse se je razpletlo sanjsko za moža, po katerem teče rdeče-črna kri. Po vodilnem golu Kevina-Princea Boatenga je lahko spet kričal ponarodelo geslo "Boa, Boa, Boa, Teng, Teng, Teng!", medtem ko se je tresel, kot bi skozi njega šlo več tisoč voltov, zmagoviti gol Sulleyja Muntarija pa ga je ganil do solz, padel je tudi na kolena in pozneje poljubil enega od sodelavcev, s katerim je vedno na bojni nogi.

Še več Tiziana:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.