To je Dragićeva predstava, ki je "zažgala" splet

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V ponedeljek zvečer je bil nekdanji slovenski reprezentant odlično razpoložen.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so se v Orlandu pomerili z aktualnimi prvaki iz vrst Toronto Raptors in po napetem obračunu priznali poraz (103:107).

NBA Jezerniki potrdili primat, Denver uspešen brez Čančarja

Kanadčani so sredi tretje četrtine vodili že za 17 točk, nato pa je na sceno stopil Goran Dragić in z nekaj izvrstnimi akcijami Vročico vrnil v igro.

Na koncu tekme je Ljubljančan v manj kot 28 minutah zbral 25 točk ter po pet skokov in asistenc, s čimer je bil najbolj učinkovit igralec Miamija.

Izjemna predstava Dragića ni ostala neopažena, saj je bil Twitter poln pohval na račun nekdanjega kapetana slovenske reprezentance in evropskega prvaka iz leta 2017.

NBA Dragić blestel proti prvakom, nato so ga pozabili na klopi

Miami je kljub porazu ostal na četrtem mestu vzhodne konference. Popravni izpit bodo Dragić in soigralci imeli že v noči na sredo, ko jim bodo nasproti stali Boston Celtics.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.