To je razlog, zakaj je bil izključen Koeman

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Barcelone Ronald Koeman je prejel rdeči karton zaradi besed, ki jih je namenil četrtemu sodniku.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Barcelone so na zadnji tekmi španskega prvenstva presenetljivo izgubili proti Granadi z 1:2, s porazom na domači zelenici pa so zapravili tudi morebitni skok na sam vrh lestvice. Na izjemno pomembni tekmi je sicer rdeči karton prejel trener Kataloncev Ronald Koeman.

Nizozemec je bil izključen v 66. miniti, tri minute po izenačenju Granade, ko je na 1:1 zadel Darwin Marchis. Ta je tako izničil zadetek Lionela Messija, kasneje je zmago gostom prinesel Jorge Molina. Po tekmi se ni natančno vedelo, zakaj je moral Koeman predčasno zapustiti trenersko klop.

La Liga Katastrofa na Camp Nouu, Barcelono potopil devetintridesetletnik!

Zdaj so španski mediji zapisali, da je bil razlog stalno pritoževanje nad odločitvami sodnika, sodu pa sta dno izbili dve besedi, ki jih je Nizozemec namenil četrtemu sodniku.

""Potem ko je bil večkrat opozorjen zaradi svojih besed, se je obrnil k četrtemu sodniku in izjavil 'kakšna pojava', so zapisali mediji, trenerjeve besede pa so se kasneje znašle tudi v zapisniku tekme.

Koeman bo zaradi kazni izpustil tekmi z Valencio in madridskim Atleticom. Slednji ima pet kol pred koncem 73 točk, z dvema manj mu sledita Real Madrid in Barcelona, 70 točk je zbrala Sevilla.

Izjemna končnica Drama, kakršne Španija še ni videla

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.