Šport > Nogomet
4376 ogledov

To je razlog, zakaj je bil izključen Koeman

Ronald Koeman Profimedia
Trener Barcelone Ronald Koeman je prejel rdeči karton zaradi besed, ki jih je namenil četrtemu sodniku.

Nogometaši Barcelone so na zadnji tekmi španskega prvenstva presenetljivo izgubili proti Granadi z 1:2, s porazom na domači zelenici pa so zapravili tudi morebitni skok na sam vrh lestvice. Na izjemno pomembni tekmi je sicer rdeči karton prejel trener Kataloncev Ronald Koeman.

Nizozemec je bil izključen v 66. miniti, tri minute po izenačenju Granade, ko je na 1:1 zadel Darwin Marchis. Ta je tako izničil zadetek Lionela Messija, kasneje je zmago gostom prinesel Jorge Molina. Po tekmi se ni natančno vedelo, zakaj je moral Koeman predčasno zapustiti trenersko klop.

Leo Messi Barcelona Granada La Liga Šport Katastrofa na Camp Nouu, Barcelono potopil devetintridesetletnik!

Zdaj so španski mediji zapisali, da je bil razlog stalno pritoževanje nad odločitvami sodnika, sodu pa sta dno izbili dve besedi, ki jih je Nizozemec namenil četrtemu sodniku.

""Potem ko je bil večkrat opozorjen zaradi svojih besed, se je obrnil k četrtemu sodniku in izjavil 'kakšna pojava', so zapisali mediji, trenerjeve besede pa so se kasneje znašle tudi v zapisniku tekme.

Koeman bo zaradi kazni izpustil tekmi z Valencio in madridskim Atleticom. Slednji ima pet kol pred koncem 73 točk, z dvema manj mu sledita Real Madrid in Barcelona, 70 točk je zbrala Sevilla.

Barcelona Real Madrid El Clásico Izjemna končnica Šport Drama, kakršne Španija še ni videla

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice