Šport > Nogomet
303 ogledov

"Lahko bi končal Messijevo sezono!"

messi Epa
Napadalec Barcelone je bil tarča grobega prekrška vezista Villarreala.

Navijačem Barcelone je v 65. minuti ligaške tekme z Villarrealom zastal dih ob grozljivem prekršku nad Lionelom Messijem v režiji domačega vezista Manuja Triguerosa.

Po zapravljeni žogi na sredini igrišča ob zaostanku Villarreala z 1:2 je Trigueros v preveliki želji, da bi svojemu moštvu povrnil posest žoge, napadalca Barcelona s podplatom zadel v golenico. Glavni sodnik Carlos del Cerro mu je ob tem pokazal neposredni rdeči karton.

Argentinec je v hudih bolečinah za nekaj časa obležal na zelenici, po posredovanju zdravniške službe pa je tekmo lahko nadaljeval. Po mnenju strokovnjakov in navijačev je imel veliko sreče, da se je izognil hujši poškodbi.

Ogorčenje se je z zelenice kmalu preselilo na svetovni splet.  "Messi je dobil udarec v glavo in brco, ki bi se lahko končala z zlomom noge. To se je zgodilo v manj kot petih minutah. Kljub temu se je pobral in nadaljeval tekmo. Pa naj še kdo reče, da se Lionel ne bi znašel v 'fizično zahtevnih' ligah," je zapisal nek Messijev podpodrnik.

Številni navijači so izrazili mnenje, da bi lahko Trigueros z eno nespametno potezo že končal Messijevo sezono, morda njegovo zadnjo na Camp Nouu, čeprav se že nekaj časa namiguje, da bi lahko ostal v Barceloni.

Katalonci imajo po nedeljskem spodrsljaju Atlética lepo priložnost za osvojitev ligaške krone. Moštva Jana Oblaka ima po porazu proti Athleticu samo dve točki prednosti pred Realom oziroma Barcelono, s tem da ima slednja še tekmo v dobrem.

Posnetek incidenta si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.