Šport > Nogomet
687 ogledov

Messi dobil uradno ponudbo s strani PSG-a

Lionel Messi Profimedia
Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je po poročanju medijev dobil tudi uradno ponudbo za prestop v francoski PSG.

Parižani nogometašu Barcelone, ki bo junija dopolnil 34 let, ponujajo dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto, trdi brazilski novinar Marcelo Bechler iz TNT Sports Brasil.

Bechlerja je povzel tudi španski radio Cadena Ser. zadeva pa je postala še kako aktualna, saj se Lionelu Messiju 30. junija izteče pogodba z Barcelono in bi v Pariz lahko odšel kot prost igralec brez odškodnine.

Bechler velja za izredno dobro obveščenega novinarja. Leta 2017 je kot prvi poročal o prestopu Brazilca Neymarja iz Barcelone v PSG, zdaj pa trdi, da so katarski lastniki PSG zelo optimistični, da se bo Messi preselil v francosko prestolnico. Ob tem pravi, da je "nogometni projekt" v Parizu bolj konkurenčen od tistega v Kataloniji, obenem pa je ponudba Parižanov nedosegljiva za tekmece, ki jih zanima Messi.

Španski mediji pa poročajo, da Barcelona Messiju še ni ponudila podaljšanja pogodbe. To je zelo presenetljivo tudi zato, ker je novi prvi mož kluba Joan Laporta večkrat poudaril, da bo Messi ostal v klubu.

Katalonski časnik Sport pa je v sredo poročal, da se namerava Barcelona poleti okrepiti z Neymarjem in da bodo Messija pregovorili, da ostane v klubu. Razplet za zdaj ostaja negotov. Že lani je Messi po porazu z Bayernom z 2:8 v četrtfinalu lige prvakov napovedal svoj odhod iz kluba, a ga je uprava takrat prepričala, da ostane na Iberskem polotoku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice