To je reakcija predsednika Barçe, ko so mu povedali ime trenerja Reala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Reakcija predsednika Barcelona je postala hit na socialnih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Predsednik Barcelone Joan Laporta je podpisoval avtograme na ulici, ko ga je eden izmed novinarjev vprašal za mnenje o novem trenerju madridskega Reala.

"Carlo Ancelotti je novi trener Reala, kako to komentirate?" je bilo zastavljeno vprašanje, novica pa je prvega moža Barcelone očitno vsaj nekoliko presenetila. "A res?" je odvrnil Laporta in med vstopom v vozilo na kratko dodal: "Dober trener."

"Vse je jasno" Ramos Realu naredil enako kot Ronaldo pred tremi leti Vrnitev Veliko ime se vrača na klop Reala

Ancelotti je madridski klub vodil med leti 2013 in 2015. V prvi sezoni je osvojil ligo prvakov in španski kraljevi pokal, a v naslednji ostal brez lovorike in posledično ostal brez posla. V tem obdobju se je petkrat pomeril s Katalonci. Dobil je dve tekmi, ena od njiju je bila v finalu domačega pokalnega tekmovanja, trikrat pa je velikemu tekmecu moral priznati premoč.

Italijan je ostal brez državnega naslova, v času njegove 'vladavine' sta prvaka postala Atletico Madrid in Barcelona

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.