Šport > Nogomet
12720 ogledov

Ramos Realu naredil enako kot Ronaldo pred tremi leti

Sergio Ramos Real Madrid Profimedia
Slaba novica za navijače kraljevega kluba.

Sergio Ramos je v Real Madrid prišel leta 2005, od takrat je za klub odigral 671 tekem, kot kapetan pa je z njim osvojil številne lovorike. Že nekaj časa se sicer govori, da ne bo podaljšal pogodbe s klubom v katerem je preživel skoraj polovico življenja, pri Marci pa so zdaj prepričani, da je vsa reč že zaključena.

V to jih je prepričala promocijska kampanja s katero so pri Realu predstavili nove drese. V njej ni legende kluba, ki mu ta mesec poteče pogodba. 

"Prvič se je zgodilo, da odkar Real predstavlja drese za novo sezono, v kampanji ni kapetana moštva. V promocijskih fotografijah in videih ni niti sledu o Sergiu Ramosu. Ni pomembno, da njegov osebni sponzor ni enak Realovemu. V kampanji se tako nahajata tudi Vinicius in Rodrygo, ki prav tako imata individualne pogodbe z drugimi proizvajalci opreme. Če bi Ramos ostal v Madridu, bi se pojavil v kampanji," so zapisali pri Marci.

real madrid Vrnitev Šport Veliko ime se vrača na klop Reala

"Snemanje za kampanjo se je priperilo že pred mesecem in pol. Enako je bilo pred tremi leti. Real je tudi takrat že v prejšnji sezoni snemal promocijo za dres v naslednji, a Ronaldo že v aprilu 2018 ni želel sodelovati v njej. Ni hotel biti del kampanje za drese, ki jih bo Real nosil čez nekaj mesecev, saj se je že takrat odločil za odhod," spominjajo pri Marci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice