Šport > Moto športi
6740 ogledov

Ronaldova selitev še zdaleč ni bila poceni

Cristiano Ronaldo twitter
Napadalec Juventusa je iz Torina odpeljal več luskuznih avtomobilov v skupni več kot deset milijonov evrov.

Poročali smo, da je Cristiano Ronaldo iz svojega voznega parka v Torinu, kjer od leta 2018 brani barve Juventusa, odpeljal več avtomobilov prestižnih znamk, kar so mnogi razumeli kot še en namig, da se njegova zgodba v Italiji počasi končuje.

cristiano ronaldo Zvezdnik Šport Je to znak, da Ronaldo zapušča Torino?

Selitveni tovornjaki so del zajetne zbirke avtomobiliov odpeljali neznani kam, neuradno pa se govori, da je bila njihova končna destinacija Madrid. Akcija je v precejšnji tajnosti potekala v poznih večernih urah. Kaj to pomeni za prihodnost portugalskega napadalca, je za zdaj le predmet špekulacij.

Španska Marca razkriva, da selitev prestižnih avtomobilov, med katerimi je bil tudi 1,3 milijona evrov vredni Bugatti Veyron Super Sport, še zdaleč ni bila poceni. Po oceni podjetja Grupo Carino, ki se med drugim ukvarja s transportom avtomobilov, je Ronaldo za selitev približno desetih jeklenih konjičkov iz Torina v Madrid odštel od 13 do 15 tisoč evrov. Prestižnost tovora je stroške selitve povečala od 35 do 50 odstotkov, še navaja Marca.

O razlogih za selitev je bilo v zadnjih dneh prelitega ogromno črnila. Po poročanju Gazzette dello Sport gre za ustaljeno prakso, saj Ronaldo pred poletjem vedno seli svoje avtomobile, Corriere Torino pa špekulira, da je selitev povezana z vzdrževalnimi deli, ki praviloma potekajo v Nemčiji.

Ronaldo sosed, Luciano Saroglia, je za Radio Punto Nuovo dejal: "Zelo malo verjetno je, da so avtomobile preselili na drugo lokacijo v Torinu. Videli smo, da je Ronaldo nadziral potek. Je povprečen sosed, ki ne organizira velikih zabav ali česa podobnega."

Komentarjev 1
  • Beverly_Floyd 13:43 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavn0 tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦