Šport > Nogomet
692 ogledov

Agent zavrača navedbe Ronaldove mame

cristiano ronaldo Epa
Mama Cristiana Ronaldo je sprožila govorice, da bo napadalec Juventusa v prihodnji sezoni igral za Sporting.

Prihodnost Cristiana Ronalda je v zadnjih mesecih predmet številnih špekulacij.

Portugalec kot najboljši strelec tekoče sezone Serie A še naprej navdušuje s strelsko formo, čeprav so odnosi s soigralci, kot poroča La Gazzetta dello Sport, na najnižji točki doslej.

Cristiano Ronaldo Sporting Lizbona Tržnica Šport To bi bil res pravi šok: Ronaldo našel nov dom?

Ob neuspehih Juventusa na evropskih, kjer se je poslovil v osmini finala lige prvakov, in domačih zelenicah, kjer je v boju za ligaško krono doživel prvi poraz v zadnjem desetletju, naj bi bil odhod veterana neizbežen, četudi Torinčani vztrajajo, da bo tudi v prihajajoči sezoni nosil dres stare dame.

Poročali smo, da naj bi Ronaldo svoje usluge kar sam ponudil Realu, kjer pa si njegove vrnitve ne želijo.

Med možnimi delodajalci se vselej omenjata še dva nekdanja kluba - Manchester United in Sporting. K slednjemu se nagiba tudi njegova mama Dolores Aveiro. "Pogovorila se bom z njim," je kar z balkona obljubila navijačem Sportinga. "Drugo leto bo igral na Alvaladeju (Sportingov stadion, op. a.)," je dodala.

Njene navedbe je kmalu zatem ovrgel nogometašev agent Jorge Mendes. "Ronaldo je ponosen na naslov, ki ga je osvojil s Sportingom. To je tudi javno pokazal, a vrnitev na Portugalsko v tem trenutku ni v njegovem načrtu," je dejal.

Cristiano Ronaldo Ronaldo 'šopingiral' Šport K Ferrariju prišel le na obisk, nato navdušen kupil to zver
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.