Šport > Nogomet
18067 ogledov

K Ferrariju prišel le na obisk, nato navdušen kupil to zver

Cristiano Ronaldo Profimedia
Brez težav odštel denar za novo pridobitev v garaži.

Zvezdnik Juventusa Cristiano Ronaldo je na začetku tega tedna obiskal tovarno Ferrarija v Miranellu. Družbo sta mu ob sponzorskem obisku zaposlenih delala predsednik Juventusa Andrea Agnelli in predsednika Ferrarija John Elkann. Trojica je v tovarno prispela s helikopterjem, pričakali pa so jo tudi prestavniki rdečega moštva formule 1 na čelu z direktorjem Scuderie Ferrari Mattiom Binottom. 

Ronaldo, ki je zaradi obiska izpustil trening svojega moštva pred obračunom italijanskega prvenstva s Sassuolom, je bil ob ogledu proizvodnje navdušen, pred vrnitvijo domov pa se je odločil 'počastiti' z nakupom novega avtomobila.

Odločil se je za Ferrari Monzu SP2, ki ga ima sicer v lasti že tudi Zlatan Ibrahimović. Za omenjeni avtomobil, ki za dosego hitrosti 100 km7h potrebuje le 2.6 sekunde, je odštel 1.6 milijona evrov. Zalogaj za Portugalca sicer ni bil pretirano velik, saj je zapravil manj kot znaša njegova mesečna plača. Na leto pri Juventusu namreč zasluži 30 milijonov, 2.5 na mesec.

Ferrari Monza SP2 (dvosed) je sicer moč kupiti tudi v verziji SP 1 (enosed), proizvedli so sicer le 499 takšnih vozil, ki jih lahko izključno kupijo le tisti, ki že imajo v lasti Ferrarija. 

Komentarjev 1
  • Michael_Cuadra 18:23 12.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice