Šport > Nogomet
1970 ogledov

Ronaldo zgrešil prazna vrata z dveh metrov

cristiano ronaldo Epa
Napako portugalskega napadalca je uspel popraviti Alvaro Morata.

Juventus je v 30. krogu italijanske Serie A premagal Genoo (3:1), za katero je od 63. minute igral slovenski reprezentant Miha Zajc. Torinčane je že v četrti minuti v vodstvo popelja Dejan Kuluševski, preden je v 22. minuti prednost podvojil Alvaro Morata.

Španskemu napadalcu je pri zadetku nenamerno asistiral Cristiano Ronaldo, ki se je neoviran znašel pred praznimi vrati, a je s približno dveh metrov žogo poslal v vratnico. Pred sramoto ga je odrešil Morata, ki je famozni "kiks" pretvoril v "podajo". 

"Ronaldovi navijači bodo trdili, da ni zgrešil, temveč je bila to namerna podaja," so se na Portugalčev račun šalil uporabniki družbenih omrežij.

 | Avtor: Epa Epa

V 49. minuti je za znižanje poskrbel Gianluca Scamacca, končni izid pa je v 70. minuti postavil Weston McKennie.

V Serie A na vrhu lestvice še naprej kraljuje Inter, ki ima 11 točk prednosti pred mestnim rivalom AC Milanom oziroma 12 pred Juventusom. Letos se bo, kot vse kaže, končala devetletna vladavina stare dame, ki naslove države prvaka neprekinjeno osvaja že od sezone 2011/2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.