Šport > Nogomet
12653 ogledov

Toliko za Iličića od AC Milana zahteva Atalanta

Josip Iličić Atalanta Epa
Slovenski reprezentant je na Apeninskem polotoku predmet vse bolj glasnih špekulacij.

V preteklih dneh so italijanski mediji veliko pisali o možni selitvi Josipa Iličića iz Bergama v vrste AC Milana. Pri Atalanti so takšno opcijo kategorično zanikali, a govorice so še naprej precej glasne.

Iličića na "boginjo" veže pogodba do leta 2022 in tako je letošnje poletje idealen trenutek, da bi modro-črni zanj še nekaj iztržili.

josip iličić Prestopna bomba Šport Iličića snubi velikan, to je odgovor iz Bergama

Corriere della Sera je poročal, da je interes Milančanov za ličića pristen in da je Atalanta pripravljena na selitev Slovenca k velikim lombardijskim sosedom v zameno za pet milijonov evrov.

Josip Iličić Atalanta | Avtor: Epa Epa

Gorenjec šteje že 33 let, toda kaže izvrstne predstave in je eden od stebrov moštva, ki je v zadnjih dveh letih postalo stalnica v izločilnih bojih Lige prvakov. Tudi letos Atalanti kaže dobro glede uvrstitve med prvo četverico Serie A.

Samir Handanović Bologna Inter Serie A Šport Handanović z roko na "scudettu", gol Kurtića

AC Milan je trenutno uvrščen še višje od Bergamčanov, toda plasmana v Ligo prvakov si še ni zagotovil. Prav to naj bi bil eden od razlogov, da se Iličić še ni odločil glede selitve.

Poleg tega se omenja še potencialen odhod Hakana Çalhanoğlujam katerega mesto v postavi Milana bi nato lahko zasedel nekdanji nogometaš Britofa, Interblocka, Maribora, Palerma in Fiorentine. 

Komentarjev 1
  • miran7 18:38 05.april 2021.

    spoštovani pisec...jojo je otrok triglava iz kranja.....kot jokić npr ali pa rogelj (u21),vekič(u21)...pa še prej radosavljević....in tako dalje....

Sorodne novice