Šport > Nogomet
1974 ogledov

Stojanović naj bi osebno pomiril svoje najbližje

Slaviša Stojanović
Nove informacije o stanju nekdanjega selektorja slovenske nogometne reprezentance.

Na navedbe srbskih medijev o zaskrbljujočem zdravstvenem stanju slovenskega nogometnega trenerja Slaviše Stojanovića so se odzvali iz njegovega kluba Levski Sofia, od koder sporočajo, da življenje 51-letnika ni ogroženo. 

Stojanović je zaradi okužbe s koronavirusom pristal v bolnišnici v Sofiji. Po poročanju srbskih medijev naj bi bilo njegovo stanje zelo resno in celo smrtno nevarno.

Med drugim so zapisali, da Stojanović diha s pomočjo respiratorja.

Slovenija zbor reprezentanca Ptuj hotel Primus Slaviša Stojanović Tuji mediji poročajo Šport Situacija je resna, nekdanji slovenski selektor v težkem stanju v bolnišnici

Iz bolgarskega kluba, kamor se je Stojanović vrnil lanskega novembra, so navedbe demantirali in v izjavi za javnost sporočili, da stanje ni tako alarmantno.

"V zvezi s špekulacijami glede našega trenerja Slaviše Stojaovića vam sporočamo, da nekatere informacije niso qodraz realnega stanja. Gospod Stojanović je v stabilnem stanju in bo nadaljeval z zdravljenjem. Po pričakovanjih bo hospitaliziran vsaj še teden dni," so sporočili.

Slaviša Stojanović Kako resno je? Šport Glede Stojanovića se oglasil tudi njegov aktualni klub ter razkril pravo stanje

Po navedbah Ekipe24, ki se sklicuje na bolgarski Topsport, pa se je Stojanović osebno javil svojim najbližjim in jim zagotovil, da je z njim vse v najlepšem redu. "Stojanović je po seriji zaskrbljujočih informacij iz Srbije kar osebno pomiril sorodnike in prijatelje z besedami, da je relativno dobrega zdravja," besede bolgarskega medija prenaša Ekipa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.