Šport > Nogomet
1781 ogledov

Kakšen gol! Branilcu uspelo nemogoče!

Michele Castagnetti Cremonese Reševalni pas/Twitter
Soigralec slovenskega legionarja je dosegel zares fantastičen zadetek, ki je navdušil nogometno javnost.

Sredi iztekajočega se tedna je bila v Chiavariju odigrana tekma 29. kola italijanske Serie B med domačo Entello in gostujočim Cremonesejem.

Entella je na zadnjem mestu lestvice in se krčevito bori za obstanek. V malce boljši situaciji je Cremonese, za katerega igra slovenski napadalec Žan Celar.

Samir Handanović Video Šport Cela Italija se čudi neverjetnemu posredovanju Samirja Handanovića

Na gostovanju v bližini Genove je Celar sedel na klopi, zato pa je blestel njegov soigralec Michele Castagnetti. Defenzivni vezist je ob kotih svoje ekipe zadolžen za obrambne naloge, ki pa jih je skrojil na svoj način.

Domači vratar Daniele Borra je po enem od kotov ujel žogo in jo hitro brcnil na nasprotno polovico. Tam jo je pričakal Castagnetti in jo s fantastičnim volejem poslal okrog 70 metrov daleč - naravnost v domačo mrežo.

S tem je postavil končni izid srečanja (0:2) in svoji ekipi zagotovil pomembne tri točke. Zadetek je že postal spletni hit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice