Šport > Nogomet
13638 ogledov

Ronaldo se je ponudil Realu, a doživel hladen tuš

cristiano ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo mrzlično išče novega delodajalca, pri čemer se poslužuje skrajnih ukrepov.

Nezavidiljiv položaj Juventusa, ki se ob nestabilnih financah sooča še s prvim porazom v domačem prvenstvu po osmih zaporednih sezonah, je pripomogel k vse bolj napetemu ozračju v klubu, kar samo še krepi namigovanja, da Cristiano Ronaldo poleti zapušča Italijo.

Portugalski napadec, ki Torinčanom ni prinesel naslova lige prvakov, kar je bil eden od glavnih razlogov, zakaj je stara dama zanj odštela 100 milijonov evrov, naj bi bil naklonjen vrnitvi k Real Madridu, kjer pa si njegove vrnitve ne želijo.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa
Po poročanju madridske Marce naj bi Ronaldo kar sam ponuudil svoje usluge Realu, vendar so Madridčani na čelu s predsednikom Florentinom Pérezom mnenja, da je ponovna združitev z najboljšim strelcem v zgodovini kluba v tem trenutku neizvedljiva.

"Nekdanji napadalec Real Madrida išče izhod iz Torina, vendar ponudbe niso tako številčne, kot bi si želel. Posledično je sam navezal stik z Los Blancosi in jim ponudil svoje usluge. Španski velikan že od samega začetka smatra, da je njegova vrnitev nemogoča," pišejo novinarji Marce.

"Petintridesetletnik pogreša Madrid, kjer se je počutil ljubljenega in spoštovanega. Prepričan je, da ima še vedno dober odnos s Florentinom Pérezom," dodajo španski kolegi.  

Med možnimi destinacijami se omenja Manchester United, kjer si je Ronaldo ustvaril ime, in pa Paris Saint-Germain, čeprav je ob Neymarju in Kylianu Mbappeju selitev k Parižanom težko izvedljiva.

Komentarjev 1
  • stilist 16:22 01.maj 2021.

    Predrag za zapufan klub.