Šport > Nogomet
3360 ogledov

Drastična poteza Realovega predsednika Pereza

Gareth Bale Epa
Pri madridskem velikanu bodo prodajali.

V španskem športnem mediju Marca so se podrobneje razpisali o načrtih predsednika madridskega Reala Florentina Pereza za prihajajoči prestopni rok.

Cilj španskega velikana je predvsem ta, da se maksimalno zmanjšajo stroški, ob tem pa si želijo prodati čim več nogometašev. S prodajo bi lahko reazirali največje želje: to je predvsem prihod Kyliana Mbappeja iz PSG, omenjata pa se tudi Erling Haland iz Borussije Dortmund in Eduardo Camavinga iz Rennesa.

V ta namen se želijo pri Realu rešiti kar devet nogometašev, na seznamu 'presežkov' so se znašli Brahim Diaz, Dani Ceballos, Luka Jović, Jesus Vallejo, Takefusa Kubo, Isco, Borja Mayoral, Gareth Bale in Reiner. Nekateri od teh so se v tej sezoni nahajali na posojah, v naslednji sezoni pa Perez in sodelavci igralcev ne bodo več odstopali drugim klubom. Kdor ne bo imel mesta v moštvu, bo namreč prodan.

Največjo težavo za Real sicer še vedno predstavlja avstronomska pogodba Garetha Bala, ki je bil v tej sezoni posojen Tottenhamu, vendar londonski klub nima namena odkupiti Valižanove pogodbe. Bale je v preteklosti že izjavil, da ne želi prekiniti sodelovanja z Realom in igrati v klubu, ki bi mu odštel manjšo plačo ter da je pripravljen do konca pogodbe igrati tudi le golf, če ga v Madridu ne nameravajo uporabiti na zelenicah.

Komentarjev 1
  • sam1 19:14 19.maj 2021.

    Ja,ni uspel "pripeljati" stricev iz emiratov,pa bo na ta način skušal prikriti svoje milijonske dolgove....

Sorodne novice