Šport > Nogomet
185 ogledov

Nova velika težava za Real v boju za lovoriko

Sergio Ramos Epa
Nova poškodba kapetana Reala Ramosa.

Kapetan španskega nogometnega velikana Real Madrida Sergio Ramos se je ponovno poškodoval, težave z levo mečno mišico bi mu lahko preprečile zaključek sezone v boju za španskega prvaka, so sporočili iz kraljevega kluba. To je že njegova tretja poškodba to sezono.

Ramos je po sedmih tednih odsotnosti zaradi poškodbe za Real prvič zaigral v sredo ob polfinalnem porazu belega baleta z 0:2 proti Chelseaju, ki si je s tem zagotovil nastop v finalu lige prvakov.

Zaradi nove poškodbe je Ramos manjkal na treningu pred nedeljsko tekmo proti tekmecu la lige iz Seville. Iz kluba po prvih pregledih niso mogli povedati, koliko časa bo odsoten.

Španski mediji pa medtem že namigujejo, da bi bila lahko sredina tekma v ligi prvakov tudi njegova zadnja v dresu Reala. Petintridesetletni obrambni igralec bo po koncu sezone prost, nove pogodbe pa še ni sklenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice