To je sporočilo lastnika Dallasa ob kritiki Dončića

Foto: Epa
Foto: Epa
Mark Cuban brez zadržkov povedal svoje mnenje.
Oglej si celoten članek

"Luka je postal ena največjih cmer v ligi NBA. To se dogaja neprestano. Pritožuje se ob čisto vsakem prodoru. Za pritoževanje porabi ogromno energije, s sključenimi rameni pa je že nekajkrat izsesal življenje iz svoje ekipe," je pred dnevi o Luki Dončiću izjavil novinar Zach Lowe.

Zdaj je dobil odgovor. Ko so lastnika Dallasa Marka Cubana vprašali, kaj meni o izrečenem, je bil precej neposreden. "Povedal bom točno to, kar si mislim. Je... se, Zach Lowe, nimaš pojma. Poznam Luko, ni cmera, je pa emocionalen, ni mu vseeno. Res ima, kot mnogi Evropejci tisto posebno kretnjo, ko sklene roke, a ni cmera. Je pravi igralec," je dejal Cuban, ki je že večkrat stopil na stran svojega prvega zvezdnika.

Dallas je sicer v slabi seriji rezultatov, na zadnjih osmih tekmah je izgubil sedem dvobojev, zadnjega ponoči, ko ga je premagal Golden State. Ta je nastopil le z deveterico igralcev, nihče od njih pa ni bil višji od Dončića. Kljub temu so Mavericks izgubili skok.

"Ni izgovorov!" Jezni Dončić po tekmi storil nekaj nenavadnega NBA Še en hud udarec za Dallas

Trenutne tažave pri Dallasu so tako kar precejšnje, klub je bil sicer med najbolj prizadetimi zaradi koronavirusnih pravil v ligi NBA. Skoraj polovico dosedanje sezone je moral odigrati brez štirih, petih pomembnih članov zasedbe. Ti se šele počasi vračajo v tekmovalni ritem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.