Šport > Košarka
9716 ogledov

Jezni Dončić po tekmi storil nekaj nenavadnega

Luka Dončić Profimedia
Slovenski zvezdnik v zadnjih dveh tednih nima veliko razlogov za dobro voljo.

Dallas Mavericks so v noči na petek na svojem parketu klonili proti Golden State Warriors. Bojevniki so v drugem polčasu prišli do visoke razlike in tekmo mirno pripeljali h koncu (116:147).

Še enkrat več je zatajila obramba Dallasa, ki je dopustila izjemno visoko število točk, meti igralcev moštva iz Kalifornije pa so bili večinoma neovirani ob slabi igri Teličkov pod lastnim obročem.

Luka Dončić NBA Šport Še en hud udarec za Dallas

Luka Dončić je imel spet več kot spodoben statistični večer, vpisal je 27 točk ter po šest skokov in asistenc. A to ni bilo dovolj za zmago in Dallas je še vedno na predzadnjem mestu Zahoda z izkupičkom 9-14.

Po vsaki tekmi so medijem na voljo največji zvezdniki, tokrat pa je bilo drugače. Dončić, ki redno komentira razplet srečanj, se tokrat ni pojavil pred sedmo silo. Najbrž ima dovolj pojasnjevanja porazov ...

Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Tako sta na novinarska vprašanja odgovarjala trener Dallasa Rick Carlisle in latvijski zvezdnik Kristaps Porzingis. 

"Dobili smo težko lekcijo. V prvem polčasu smo se še držali. V tretji četrtini naše obrambe ni bilo. Spustili smo se v strelski obračun z Warriors. Ni izgovorov, četudi smo igrali tekmo dan pred to. V obrambi moramo biti bistveno boljši," je bil slabe volje Carlisle.

"Bilo je težko. Želimo biti in tudi bomo boljši. Se že veselimo naslednje tekme," je dodal Latvijec.

luka dončić stari znanci policije Magazin Raperji navdušeni nad Luko Dončićem

Naslednje srečanje bo Dallas igral v noči na soboto, v American Airlines Areni bo še enkrat gost ekipa Golden State Warriors.

Komentarjev 1
  • sam1 13:10 05.februar 2021.

    Jaz sem pa stalno mislil,da v tej ekipi igra košarko le on-vsaj po pisanju naših časopisov je tako izgledalo,sedaj pa vidim,da le ni vse tako črnobelo.....

Sorodne novice