"To se nam ne bi smelo dogajati"

Foto: Anže Petkovšek Nogometna tekma med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah.
Olimpija ima štiri kroge pred koncem prvenstva samo točko prednosti pred Mariborom.
Oglej si celoten članek

Ljubljančani so v 32. krogu Prve Lige TS remizirali z velenjskim Rudarjem (1:1) in tako niso izkoristili priložnosti za povišanje prednosti pred Mariborom, ki si je nekaj ur prej razdelil točki z Domžalami (1:1).

Prva Liga Drama v Domžalah, Maribor v 91. minuti do zlata vrednega gola

Večna tekmeca štiri kroge pred koncem sezone loči samo ena točka, zato se obeta zelo napet zaključek prvenstva.

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana Danijel Miškić Olimpijo je v Velenju v vodstvo popeljal Danijel Miškić v 26. minuti, Rudar pa je do izenačenje prišel v zadnjih minutah, ko je gostujočega vratarja premagal Ivan Vasiljević.

"To se nam ne bi smelo dogajati. Sploh zdaj, ko je najbolj pomembno. Toda, zgodilo se je in zdaj moramo dati glave skupaj in iti naprej. Pred nami so še štiri tekme, še vedno smo v najboljšem položaju in to je vse, kar je pomembno," je za klubsko spletno stran povedal Miškić.

"Vse imamo v svojih rokah in dokler bo tako, bomo zadovoljni. Že res, da bi nekatere tekme morali dobiti, pa jih nismo, a takšen je pač nogomet. V Velenju res nismo imeli sreče, bili smo precej boljši in tekmo bi morali že prej odločiti. Vedeli smo, da si bodo domači priigrali vsaj eno priložnost, žal v tistem trenutku nismo bili dovolj osredotočeni in smo prejeli gol. Nič zato, gremo naprej, skupaj po naslov," je dodal strelec treh golov v letošnji sezoni.

Olimpija bo v 33. krogu gostila Ankaran Hrvatini, Maribor pa bo gostoval v Krškem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.