Šport > Nogomet
258 ogledov

"To se nam ne bi smelo dogajati"

Nogometna tekma med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah. Anže Petkovšek Navijači Olimpije se nadejajo drugega naslova prvaka v zadnjih treh letih.
Olimpija ima štiri kroge pred koncem prvenstva samo točko prednosti pred Mariborom.

Ljubljančani so v 32. krogu Prve Lige TS remizirali z velenjskim Rudarjem (1:1) in tako niso izkoristili priložnosti za povišanje prednosti pred Mariborom, ki si je nekaj ur prej razdelil točki z Domžalami (1:1).

maribor prva liga dervišević tavares Prva Liga Šport Drama v Domžalah, Maribor v 91. minuti do zlata vrednega gola

Večna tekmeca štiri kroge pred koncem sezone loči samo ena točka, zato se obeta zelo napet zaključek prvenstva.

Danijel Miškić | Avtor: SPS/NK Olimpija Ljubljana SPS/NK Olimpija Ljubljana
Olimpijo je v Velenju v vodstvo popeljal Danijel Miškić v 26. minuti, Rudar pa je do izenačenje prišel v zadnjih minutah, ko je gostujočega vratarja premagal Ivan Vasiljević.

"To se nam ne bi smelo dogajati. Sploh zdaj, ko je najbolj pomembno. Toda, zgodilo se je in zdaj moramo dati glave skupaj in iti naprej. Pred nami so še štiri tekme, še vedno smo v najboljšem položaju in to je vse, kar je pomembno," je za klubsko spletno stran povedal Miškić.

"Vse imamo v svojih rokah in dokler bo tako, bomo zadovoljni. Že res, da bi nekatere tekme morali dobiti, pa jih nismo, a takšen je pač nogomet. V Velenju res nismo imeli sreče, bili smo precej boljši in tekmo bi morali že prej odločiti. Vedeli smo, da si bodo domači priigrali vsaj eno priložnost, žal v tistem trenutku nismo bili dovolj osredotočeni in smo prejeli gol. Nič zato, gremo naprej, skupaj po naslov," je dodal strelec treh golov v letošnji sezoni.

Olimpija bo v 33. krogu gostila Ankaran Hrvatini, Maribor pa bo gostoval v Krškem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice