Tragedija v Dubrovniku, reprezentantu odpovedalo srce

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hrvaški šport žaluje za perspektivnim mladim športnikom.
Oglej si celoten članek

V noči z nedelje na ponedeljek se je devetnajstletni Andro Zarač vračal z malonogometnega turnirja v Kantafigi. Peljal se je na svojem mopedu, z njim pa je bila tudi osemnajstletna sopotnica, po pisanju nekaterih medijev mladinska košarkarska reprezentantka Hrvaške.

Par je na poti utrpel hudo prometno nesrečo. Čeprav sta oba nosila zaščitne čelade, je Zarač zaradi posledic padca umrl, medtem ko jo je sopotnica odnesla z lažjimi poškodbami.

Hrvaški mediji špekulirajo (pri tem navajajo neuradne policijske vire), da je do nesreče prišlo, ker je Zaraču med vožnjo odpovedalo srce.

Tragično V hudi prometni nesreči umrla nogometašica

Zarač je bil član mladinske (U19) futsalske izbrane vrste Hrvaške, nastopal je za dubrovniški klub MNK Sqaure. Za člansko ekipo omenjenega kluba je zbral 36 nastopov.

Za mladim Androm žalujeta tudi njegovi sestri Matea in Katarina, obe sta obetavni košarkarici v lokalnem klubu ŽKK Ragusa. S športom sta se ukvarjala tudi Androva starša.

"Na žalost nas je pretresla najhujša novica. Ostali smo brez našega mladega igralca. Žalost je velika in v imenu kluba želim izraziti sožalje družini. V teh težkih trenutkih so naše misli z njimi," je na klubskih kanalih sporočil predsednik MNK Square Željko Raguž.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.