Trener Detroita o Dončiću: "Ne pozabite, koga sem treniral. To ni bilo nič"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Trener Detroita ne vidi težave v besednem spopadu med njegovim pomočnikom in Lukom Dončićem.
Oglej si celoten članek

Trener košarkarske ekipe Detroit Pistons, ki je morala sinoči na gostovanju v American Airlines Centru priznati premoč Dallas Mavericks (105:111), je podal svoj pogled na incident, v katerega sta bila vpletena Luka Dončić in pomočnik Detroita Jerome Allen.

Dončić in Allen sta si imela med tekmo veliko povedati. Začelo se je že v prvi četrtini in se nadaljevalo vse do zadnjih sekund srečanja, ko so morali posredovati tudi košarkarji obeh ekip. Več o tem TUKAJ.

Foto: Print Screen Luka Dončić in Jerome Allen.

"To je bil en kup ničesar, kup ničesar," je bil odločen strateg Detroita Dwane Casey. "Videli smo že hujše. Ne pozabite, da sem treniral Garyja Paytona in Kevina Garnetta, tako da tole ni bilo nič od čivkanja," je izmenjavo med obema akterjema povzel trener Detroita.

Luka: "Ni me strah" Pomočnik Detroita izzival Dončića, kar je sledilo, mu ni bilo všeč

"Pravzaprav mi je bilo kar všeč. Zdelo se mi je, da nas je to spodbudilo, tako kot to mora biti med tekmovalnimi fanti. Dončić je hudičevo tekmovalen. Všeč mi je njegov način igre. Všeč mi je tudi, kako so se odzvali moji fantje. Niso se ustrašili. Vse je bilo čisto, nič umazanega."

"Nič ni narobe s tem, če košarkar potrebuje nekaj dodatne spodbude. Toda Luka ne potrebuje nobene pomoči. Tudi brez tega je izjemen košarkar," je poudaril Casey.

Foto: Print Screen Dwane Casey

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.