Trener Luke Dončića prvič spregovoril o srhljivih obtožbah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Novopečeni trener Dallas Mavericks je prekinil medijski molk.
Oglej si celoten članek

Več kot dva tedna po tem, ko so v javnosti zaokrožile zgodbice o okrutnih, poniževalnih in nehumanih metodah delah, katerih naj bi se v Milwaukeeju posluževal Jason Kidd, je na predstavitveni medijski konferenci Dallas Mavericks na to temo prvič spregovoril tudi novi trener Luke Dončiča.

Dallas Mavericks Ob predstavitvi igralcev legenda navdušeno govoril o Sloveniji

Kidd, trener Milwaukee Bucks od leta 2014 so 2018, naj bi nad košarkarji vršil psihični teror, jih poniževal in žalil ter se zatekal k miselnim igricam. Šokantna razkritja o dogajanju iz zakulisja so bila objavljena v najnovejši biografiji enega najboljših košarkarjev na svetu Giannisa Antetokounmpa

Foto: EPA jason kidd Ko so novinarji Kidda soočili z obtožbami na njegov račun, jih ta ni zanikal, je pa njihovo verodostojnost postavil pod vprašaj v luči dejstva, da gre za nepooblaščeno biografijo, kar pomeni, da je nastala brez doprinosa ali avtorizacije prvega zvezdnika Milwaukeeja.

"Ali jo je Giannis napisal?" se je na novinarjevo vprašanje odzval Kidd. "Počakal bom na biografijo, ki jo bo napisal Giannis. Seznanjen sem z omenjeno knjigo, vendar je ni napisal Giannis, zato ji ne bom posvečal prav nobene pozornosti," je bil redkobeseden trener Dallasa.

Antetokounmpo, dvakratni MVP lige NBA, je bil izbran na naboru leta 2013, Kidd pa je bil njegovi drugi trener v najmočnejši ligi na svetu. O odnosu z nekdanjim varovancem je član košarkarskega hrama slavnih dejal: "Glede biografije nimam nobenega mnenja, ker to ni Giannisova knjiga. Najin odnos presega košarkarske okvirje. Pogovarjala sva se le nekaj ur po rojstvu njegovega sina. Kakšno lepo ime, Maverick. Vidite, tega zagotovo niste vedeli. Tako blizu sva si."

Vojno stanje Šokantna razkritja o trenerju Luke Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.