Šiškov trener prestopil mejo, kamere ujele incident

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na četrtkovi tekmi Evrolige je prišlo do nenavadne situacije.
Oglej si celoten članek

V četrtek sta se v Münchnu v okviru 17. kola Evroliga pomerila domači Bayern in Baskonia. Gostje so srečanje dobili (76:81) in vpisali svojo šesto zmago, Bavarci so ostali pri sedmih.

Domači so zaostajali skozi večino srečanja in trenerju Andrei Trinchieriju so popuščali živci. V eni od minut odmora pa je Italijan šel predaleč.

Video Kot Dončić: 17-letni Slovenec eksplodiral pri Realu!

Mladega Jasona Georga je ob prihodu na klop boksnil v trebuh, mu zabrusil nekaj ostrih, nato pa ga še potisnil s hrbta. Vse so ujele kamere in prizor je zaokrožil po svetu.

Andrea Trinchieri je v preteklosti vodil milansko Olimpio, Triboldi, Juvecaserto, Veroli, Cantù, UNICS Kazan, Brose Bamberg in Partizan.

Žan Mark Šiško po tekmi premora spet zaigral za Bayern. Na koncu je v slabih sedmih minutah ostal brez dosežene točke, zgrešil je tri mete. Za Bavarce je bil nerešljiva uganka Wade Baldwin, nasul jim je 30 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.