Trener razkril Dončićeve težave, Porzingis spet načet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik je zaradi poškodbe izpustil srečanje v Detroitu.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so brez pomoči Luke Dončića premagali Detroit Pistons (105:115) in se utrdili na šestem mestu zahodne konference.

NBA Luka obsedel na klopi, Dallas našel novega junaka

Dončićeva odsotnost je prišla malce nepričakovano, uradno pojasnilo se glasi, da ima Slovenec načet komolec. Več o vsem skupaj je po srečanju proti Batom povedal trener Dallasa Rick Carlisle.

"Luka ima vse od sobotne tekme z LA Lakers težave s komolcem. Glede na to, kako obrambe igrajo proti njemu, je v zelo dobrem stanju. Igral je 16 tekem v nizu," je pojasnil Carlisle.

Za nameček se je spet poškodoval Kristaps Porzingis. Latvijec ima kronične težave s koleni in srečanja v "motornem mestu" ni končal.

"Pred začetkom tretje četrtine je do mene prišel vodja zdravstvene službe in mi povedal, da ima Kristaps težave z desnim kolenom in da ni več na voljo," je dejal Carlisle.

Dallas ima na računu 35 zmag in 27 porazov, do konca rednega dela pa bodo Teksačani odigrali še deset tekem. Trenutno so na šestem mestu, zmago pred Portlandom in zmago za LA Lakers.

EuroBasket 2022 Dončića takoj po žrebu zbodel Dirk Nowitzki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.