Triler v Valencii, Oblak klonil v 92. in 96. minuti!

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski vratar 13. kola španske La Lige ne bo ohranil v lepem spominu.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je na stadionu Mestalla remiziral proti Valencii (3:3), čeprav je še v sodnikovem dodatku vodil z 1:3! Za mestnim tekmecem Realom imajo Jan Oblak in soigralci zdaj štiri točke zaostanka.

"Vzmetničarje" je v vodstvo popeljal Luis Suárez in postavil izid polčasa. Stefan Savić je z nesrečnim strelom v lastno mrežo izenačil na začetku nadaljevanja, toda Atlético je hitro zabil dva gola v razmaku treh minut - natančna sta bila Antoine Griezmann in Šime Vrsaljko, ter po uri igre zanesljivo vodil.

Zaradi številnih prekinitev je sodnik srečanju dodal sedem minut in v 92. je Hugo Duro iz bližine znižal na 2:3. Štiri minute kasneje je isti nogometaš, ki je v igro sicer prišel šele malce pred koncem srečanja, z glavo še enkrat matiral Oblaka in razveselil pristaše "netopirjev".

Spor Zvezdnik Barcelone pri 3:0 ni želel vstopiti v igro

Foto: Epa Marcos Acuña Betis Sevilla

Na stadionu Benito Villamarín se je odvil veliki mestni derbi med letos odličnima rivaloma Betisom in Sevillo. Slednja je bila boljša (0:2), potem ko so domači že v prvgem polčasu ostali brez izključenega Guida Rodrígueza. Zmago rdečim sta v nadaljevanju zagotovila Marcos Acuña in Héctor Bellerín z avtogolom.

Na vrhu lestvice pa je ostal Real Sociedad, ta je tokrat dobil baskovski obračun proti Osasuni (0:2). V drugem polčasu sta za goste zadela Mikel Merino in Adnan Januzaj iz enajstmetrovke.

Uradno Konec sage: Xavi je novi trener Barcelone

V soboto je Barcelona v Vigu zapravila prednost treh zadetkov in proti Celti vpisala le remi (3:3) ter za Realom - ta je na domači zelenici ugnal sosednji Rayo Vallecano (2:1), zdaj zaostaja za deset točk.  

La Liga, 13. kolo:

Valencia - Atlético Madrid 3:3 (0:1)
Real Betis - Sevilla 0:2 (0:0)
Real Madrid - Rayo Vallecano 2:1 (2:0)
Celta Vigo - Barcelona 3:3 (0:3)
Osasuna - Real Sociedad 0:2 (0:0)
Real Mallorca - Elche 2:2 (0:0)
Villarreal - Getafe 1:0 (1:0)
Espanyol - Granada 2:0 (2:0) 
Deportivo Alavés - Levante 2:1 (0:1)
Athletic Bilbao - Cádiz 0:1 (0:1)

LESTVICA:
1. Real Sociedad 28
2. Real Madrid 27 (-1)
3. Sevilla 27 (-1)
4. Atlético Madrid 23 (-1)
5. Real Betis 21
6. Rayo Vallecano 20
7. Osasuna 19
...
17. Granada 11 (-1)
18. Elche 11
19. Levante 6 
20. Getafe 6

(+/-) - št. odigranih tekem glede na ligaške tekmece

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.